Stiinta & Tehnologie

Vodafone aduce Samsung Omnia si BlackBerry Bold in Romania

Vodafone Romania anunta lansarea lui pe piata din Romania la sfarsitul lunii septembrie.

9000 va fi disponibil in tara noastra din luna octombrie a acestui an.

Samsung Omnia la romani...

Vodafone Romania a anuntat extinderea portofoliului cu doua terminale noi, modele Samsung i900 Omnia si BlackBerry Bold 9000. Pretul telefonului Samsung Omnia cat si pretul eventualelor abonamente va fi comunicat in perioada urmatoare.

Samsung Omnia are ecran de 3,2 inchi cu rezolutie 240 x 400 pixeli, WQVGA. Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm, are camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping, plus functii de captare imagini in mod panoramic.

Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM si conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si Bluetooth versiune 2.0. Nu ii lipseste nici receptorul .

BlackBerry pe romaneste

Terminalul BlackBerry Bold masoara 4,5 x 2,6 x 0,5 inch si cantareste 133 de grame. Functioneaza in retea quad-band (GSM 850/900/1800/1900) si are suport de conectivitate HSDPA. Nu ii lipsesc nici Wi-Fi-ul, Bluetooth-ul 2.0 cu A2DP si GPS incorporat.

Terminalul are procesor Intel PXA270 de 624 MHz, memorie flash de 128 MB si memorie on-board de 1 GB, plus suplimentul dat de slot card microSD si SDHC pentru upgrade de pana la 16 GB. Bold suporta sie -mail-uri si poate vizualiza, scrie si edita documente cu suita si Documents.

Bold are standard completa QWERTY, camera foto de doar 2 megapixeli si player care suporta formate audio si video MP3, WMA, AAC, DivX4 si WMV3. Pretul de achizitie si abonamentele pentru noul model BlackBerry Bold 9000 fi anuntate in curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea