Stiinta & Tehnologie

#multipla #crysler #fiat

Viitorul Fiat Multipla va imprumuta platforma lui Dodge Journey

Noua generatie a modelului Fiat Multipla va debuta pe piata abia peste doi ani. Monovolumul italian va avea la baza platforma fratelui de concern Dodge Journey .

Alianta creata intre Fiat si Chrysler va da nastere in 2012 unui urmas al modelului Multipla, gata sa preia stafeta de la modelul italian existent pe piata de 14 ani. Noua generatie nu va adopta insa platforma C-Evo, asa cum se anticipa, ci va fi elaborat cu ajutorul americanilor, pe aceeasi baza tehnologica cu fratele de concern Dodge Journey.

Noul Multipla se va indeparta incet, incet de traditionalul sau predecesor, renuntand la o serie de linii de design si la configuratia cu trei scaune anterioare. Noua generatie va capata insa un aspect mult mai practic, urmand sa fie disponibila in varianta cu 5 si 7 locuri, aceasta din urma urmand sa beneficieze de un sistem de rabatare al celui de-al treilea rand de scaune.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea