Stiinta & Tehnologie

#permis auto #soferi #traseu #proiect de lege #proba practica #scoala de soferi

Viitorii soferi vor putea repeta traseul, fara sa mai dea inca o data proba teoretica

Veste buna pentru viitorii soferi. In curand, acestia vor putea repeta proba practica pentru obtinerea permisului auto, fara sa mai repete inca o data proba teoretica, potrivit unui nou proiect de lege pus in dezbatere publica timp de 10 zile de catre Ministerul Afacerilor Interne.

Exista totusi si o conditie. Viitorii soferi vor trebui sa mai efectueze pentru proba practica inca sase ore de pregatire intre cele doua examene.

Astfel, candidatii care promoveaza proba teoretica vor putea repeta succesiv proba practica pentru o perioada de un an de la data absolviiri cursurilor de pregatire teoretica si practica.

De asemenea, in cazul in care candidatul nu promoveaza proba practica, aceasta poate fi repetata, fara sustinerea probei teoretice, la cel putin 15 zile de la data obtinerii calificativului si prin prezentarea dovezii efectuarii a sase ore de pregatire practica.

Sursa foto: stiri.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea