Stiinta & Tehnologie

# lansare smartphone #senzor #samsung #amprenta digitala #samsung galaxy s5 #lansare samsung galaxy s5

Vesti bune pentru fanii Samsung: senzorul de amprenta al Galaxy S5 a fost confirmat!

Samsung Galaxy S5, care va fi lansat la data de 24 februarie in cadrul Congresului Mondial de Telefonie Mobila din Barcelona, va fi prevazut cu un senzor de amprenta digitala, incorporat in butonul Home.

Potrivit Sammobile, Samsung a confirmat dotarea viitorului sau flagship cu un senzor de amprenta digitala pentru deblocarea telefonului. Anterior, s-a zvonit ca intregul ecran al terminalului Galaxy S5 va functiona ca un urias senzor, speculatii care insa au fost infirmate.

In plus, senzorul viitorului flagship al producatorului sud-coreean va putea memora pana la 7 amprente distincte carora le va putea corela functii diferite, mai precizeaza sursa mentionata.

Dupa ce Apple a introdus senzorul de amprenta digitala pe terminalul iPhone 5S, si alti producatori s-au grabit sa-i urmeze exemplul. HTC este unul dintre acestia, dotandu-si smartphone-ul HTC One Max cu aceasta functie.

Sursa foto: gadgetsround.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea