Stiinta & Tehnologie

#orange #semnal #retea de telefonie

Verifica online calitatea semnalului in reteaua Orange

Clientii Orange pot verifica online calitatea semnalului retelei pe intreg teritoriul Romaniei. Serviciul lansat de Orange permite utilizatorilor si sa-si exprime opinia cu privire la performanta retelei in zona in care se afla.

Folosind o harta interactiva pe site-ul Orange, utilizatorii afla informatii utile cu privire la tehnologia disponibila in zona de interes.

"Hartile de acoperire se bazeaza pe simulare computerizata si reprezentare la scara. Desi facem tot posibilul ca hartile noastre sa fie cat mai precise, acestea nu reprezinta o garantie a disponibilitatii serviciilor. Calitatea semnalului poate fi afectata de elementele de mediu si materialele de constructie", se precizeaza pe site-ul Orange, unde poate fi accesata harta.

Sistemul ofera cinci grade de intensitate pentru calitatea semnalului Orange si informatii legate de tehnologia folosita: 2G pentru apelare si SMS, sau e-mail si navigare pe web, 3G pentru navigare si apeluri video si in cele din urma 3G+/ HSPA pentru navigare mai rapida, potrivit mobilissimo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea