Stiinta & Tehnologie

# dezinfectant cadou #velopa #livrare gratuita #anvelope

Velopa | Anvelope cu 15% reducere, livrare gratuita si gel dezinfectant cadou

Ieftin si rapid. Asa se poate caracteriza, pe scurt, experienta de cumparaturi de pe site-ul Velopa.ro, acolo unde gasesti o gama variata de anvelope pentru toate tipurile de masini. Iar acum beneficiezi de reduceri, livrare gratuita si primesti inclusiv un gel dezinfectant cadou, atat de necesar in ziua de azi.

Cand vine vorba despre cauciucuri suntem obisnuiti sa mergem fie la reprezentanta auto, fie in showroom-ul unui magazin specializat pentru a vedea cu ochii nostri ce cumparam. Vremurile s-au schimbat, insa. Tehnologia a evoluat dar, mai mult decat atat, traversam o perioada dificila din punct de vedere sanitar, astfel ca e recomandat sa limitam cat mai mult deplasarile. Astfel ca tranzactiile se pot face cu succes si online.

Site-ul Velopa.ro ofera o gama variata de anvelope din gama premium sau din gama low-cost pentru orice tip de autovehicul. In plus, beneficiezi si de asistenta online sau telefonica gratuita, asa incat sa faci alegerea cea mai buna.

Vestea buna este ca zilele acestea, Velopa desfasoara o campanie de reduceri pe durata careia ofera discount-uri de 15% la peste 5.000 de anvelope de la urmatoarele branduri: Winrun, Hilo, Compasal, Radar, Aplus si Royal Black.

Winrun, spre exemplu, este un brand chinezesc de anvelope de clasa medie. Desi nu sunt scumpe, aceste cauciucuri sunt recunoscute pentru performantele excelente pe care le ofera. Au un design deosebit, care ii confera autoturismului un aspect de lux. Hilo vine cu o gama completa de pneuri pentru autoturisme, dar si pentru vehicule comerciale sau remorci, camioane ori basculante.

Compasal este alt brand din gama de mijloc care fabrica anvelope proiectate sa ofere performanta excelenta la viteza mare, dar si o tractiune foarte buna. Pe lista cu anvelope ieftine de la Velopa se afla si Radar, un brand apartinand producatorului singaporez Omni United. Echipamentele si tehnologia de ultima generatie folosite pentru anvelopele Radar fac din aceasta una dintre cele mai fiabile marci de pe piata. Recunoscute pentru performante sunt si anvelopele Hilo. recunoscute pentru generarea unui consum mic de combustibil, dar si pentru performantele foarte bune de rulare.

Aplus sunt anvelope fabricate in India. Se inscriu in gama medie de pret, insa fara a compromite calitatea. Anvelopele Aplus sunt un produs bun, pe care te poti baza in orice situatie. Royal Black produce anvelope atat pentru autoturisme de pasageri, cat si pentru camioane sau tractoare. Sunt cauciucuri fiabile, cu un randament foarte bun calitate-pret.

De pe site-ul Velopa.ro poti achizitiona acum anvelope ieftine, pe care le primesti gratuit la usa casei tale. Mai mult, primesti cadou din partea distribuitorului si un gel dezinfectant, pe care sa il tii mereu la indemana atunci cand esti la volan.

Profita de promotiile din aceasta saptamana si schimba setul de anvelope al masinii tale, ca sa ramai in siguranta la volan. Ai de unde alege! Sunt peste 5.000 de pneuri intrate in promotie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea