Stiinta & Tehnologie

# vanzare telefoane #samsung #telefoane

Vanzari telefoane Samsung, la un pret rezonabil, la YZZY

De multe ori te-ai aflat probabil in situatia in care ai dorit sa vinzi telefonul insa, nu ai avut succes in a gasi clienti? YZZY iti vine in ajutor cu aceasta oportunitate! Prin intermediul YZZY poti sa iti vinzi telefonul si sa obtii suma corespunzatoare valorii acestuia. De pe site se pot si cumpara bineinteles telefoane second hand. Asadar, in orice situatie te-ai afla poti sa beneficiezi de aceste servicii.

 

Compania are la vanzare sau cumparare telefoane mobile de la o multime de branduri cunoscute. YZZY se ocupa cu vanzari telefoane Samsung, cat si Apple sau Huawei. In cadrul site-ului ai la dispozitie si alte gadgeturi, precum tabletele. In cazul in care doresti returnarea produsului, ai transportul gratuit. Vei primi un certificat ce atesta testarea dispozitivului, iar plata se poate face online direct sau prin credit TBI.

Telefoanele de tip second hand sau reconditionate sunt o idee potrivita pentru cei care doresc sa opteze pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri la un pret rezonabil. Se verifica, evalueaza si mai apoi se pun in vanzare aceste dispozitive. Expertii din cadrul echipei se asigura ca totul functioneaza perfect inainte de a fi comercializat. Daca ai achizitionat un telefon de la aceasta firma, vei primi si un certificat de garantie.

Vinde-ti telefonul la un pret rezonabil!

Daca vrei sa iti pui in vanzare telefonul pe care l-ai folosit, trebuie sa urmezi cativa pasi inainte de a-l trimite. Completezi formularul, esti contactat de reprezentantii YZZY, daca-ti convine cotatia de pret ca urmare a evaluarii, stabilesti tranzactia. Apoi vei sterge toate datelor personale din dispozitiv sau optezi pentru resetarea din fabrica, indepartezi folia sau husa daca este cazul, scoti cartela SIM, scoti cardul de memorie daca este cazul, iar mai apoi trebuie sa ambalezi produsul. In ceea ce priveste ambalarea, aceasta nu trebuie sa fie efectuata in cutia originala a produsului.

Cutia trebuie sa fie cat mai aproape de dimensiunea telefonului ori intr-una mai mare, dar care sa nu permita miscarea telefonului in aceasta. Analiza produsului se face pe mai multe nivele, iar testarea se face prin cateva criterii foarte bine stabilite de catre YZZY. In functie de starea acestuia, se va pune verdictul „Ca nou”, „Foarte bun”, „Bun”, „Acceptabil” ori „Uzat”.

Pe site-ul yzzy.ro vei avea la dispozitie mai multe detalii despre toate aspectele privind punerea in vanzare a telefonului tau. Tot acolo vei descoperi si informatii despre pretul, cat si starea altor dispozitive deja puse in vanzare daca doresti sa le achizitionezi.

Peste 30 de criterii solicitate in ceea ce priveste starea de functionare

Expertii din cadrul YZZY se asigura ca telefonul functioneaza perfect tinand cont de peste 30 de criterii. Starea bateriei, vibratiile, display-ul, butoanele de volum, butoanele de home, incarcarea, camerele, cititoarele de cartela sau card sunt doar cateva dintre acestea.

Asadar, daca te-ai hotarat sa achizitionezi un telefon poti sta linisit/a in privinta functionarii acestuia. Pe site vei descoperi si descrierea fiecarui produs in parte, alaturi de starea sa conform mentiunilor de mai sus.

Contact:  0761 053 053 // contact@yzzy.ro

FOTO:  yzzy.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea