Stiinta & Tehnologie

#masini vanzari mazda

Vanzari record pentru Mazda

Mazda a inregistrat in luna martie cel mai bun rezultat de vanzari din istoria marcii in Romania, cu 282 de unitati comercializate, de cinci ori mai mult decat in martie 2007. Astfel, in doar trei luni, Mazda a vandut deja 626 de vehicule, o noua performanta pentru constructorul nipon si o crestere de 545% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Toata gama Mazda a obtinut rezultate foarte bune. Cu toate acestea, in luna martie, modelul care a detinut ponderea cea mai mare in vanzari a fost Mazda3 cu 136 unitati, numar care reprezinta un alt record pentru companie. Alte modele care contribuie constant la cresterea volumului de vanzari sunt Mazda2 (cu 69 unitati in martie), CX-7 (cu 39 unitati) si noua Mazda6 (cu 28 unitati).

“Romania este deja una dintre principalele piete pentru Mazda in Europa Centrala si de Sud-Est”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania. “In 2007, Mazda a crescut in Romania atat in termeni de vanzari si brand awareness , cat si in ceea ce priveste satisfactia clientilor.”

Mazda continua si procesul de consolidare a retelei de dealeri . Astfel, in aprilie TDM Cars isi va incepe activitatea in Bacau, iar Arian Motor isi va extinde aria de acoperire si in Brasov. Ambii dealeri vor deschide show-room -uri noi, precum si unitati de service in orasele mentionate anterior.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea