Stiinta & Tehnologie

#allview #super smartphone #v1 viper #pret allview v1 viper

V1 Viper, noul super smartphone de la Allview

Compania romaneasca Allview a anuntat lansarea unui nou smartphone, V1 Viper. Acesta va avea memorie de 1GB RAM, iar capacitatea de stocare va putea fi extinsa cu un card microSD de maxim 32 GB.

Smartphone-ul celor de la Allview are o camera de 8 MP cu posibilitate de inregistrare Full HD. Sunetul scos este amplificat de Yamaha si are functie surround DTS. Un alt mare avantaj al acestui este faptul ca poate fi folosit cu doua SIM-uri si permite asocierea contactelor pentru ca fiecare apel sa fie efectuat in reteaua potrivita.

V1 Viper ruleaza pe un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, are conectivitate 3G, viteza de download de 21,6 MB/s, ecrat IPS Gorilla Glass de 4,7 inci si rezolutie HD de 1280x720 pixeli.

Bateria smartphone-ului are 1800 de mAh si asigura un standy de pana la 280 de ore si un timp de convorbire de 380 de minute in 2G si de 330 de minute in 3G.

Allview V1 Viper va costa 1.300 de lei la liber, iar in pachet vor fi incluse trei carcase in culori diferite: alb, negru si albastru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea