Stiinta & Tehnologie

#volvo #concept #hibrid

Un posibil Volvo in viziunea lui Andrei Avarvarii

Desi nimic oficial, designerul andrei avarvarii prezinta propria viziune asupra viitoarelor modele ale producatorului suedez Volvo.

Totusi, ideile lui Andrei Avarvarii au laa baza cateva schite oficiale prezentante de cei de la Volvo.

Model hatchback

In urma procesului de prelucrare digitala, desingerul a creat o versiunea hatchback a unui posibil Volvo. Sursele de la AutoMarket.ro scriu ca modelul creat de Andrei ar putea fi un Volvo C30 modificat pentru a deveni un crossover compact.

Schimbarile aduse de conceptul digital elimina grila din fata, iar acest detaliu poate indica faptul ca modelul are un tren de propulsie hibrid. Acest lucru nu ar fi complet exclus deoarece tot mai multi producatori auto se pregatesc de productia de modele hibride sau total electrice.

Protectie pietoni

Alte indicii care indica faptul ca modelul creat de Andrei Avarvarii ar putea fi unul hibrid este linia ridica a capotei motorului, care este un sistem de protectiei a pietonilor folosit de tot mai multi constructori auto .

Daca intradevar cei de la Volvo pregatesc aceeasi versiune sau cel putin o varianta asemanatoare cu cea pe care Andrei Avarvarii a facut-o publica, motorol hibrid ar putea schimba si interiorul masinii, permitant o reproiectare completa a interiorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea