Stiinta & Tehnologie

#honda #showroom #romania #arad

Un nou showroom Honda

Trading Romania continua strategia de extindere , prin lansarea noului complex integrat Honda   de tip 3S in orasul Arad. Infogo, distribuitorul Honda in judetul Arad, anunta lansarea pe plan local a unui complex auto in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, ce include atat un showroom cat si o zona de service.

Infogo Auto este amplasat pe un de 2500 mp, cu o suprafata de expunere a showroomului Honda de 650 mp. Un spatiu de aproximativ 1400 mp este destinat expunerii si depozitarii. Showroomul Honda este realizat la cele mai inalte standarde si este rezultatul unui program de extindere ce vizeaza apropierea de clienti si asigurarea intreg suportului atat pre cat si post vanzare.

Incepand cu iunie 2010 locuitorii orasului se vor putea bucura de prezenta gamei complete de modele Honda, precum si de servicii pentru automobilul personal, la un nivel calitativ reprezentativ pentru producatorul japonez. Astfel ca fanii Honda din Arad vor putea aprecia ultimele modele ale marcii sau realiza reviziile la noul dealer din orasul lor.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda. Infogo - companie infiintata in 1991, deruleaza o activitate intensiva in fabricarea si comercializarea produselor electronice, precum si in domeniile media, medical si constructii.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea