Stiinta & Tehnologie

#hyunday #bolid de lux #HND-9 # concept hyunday

Un nou bolid de lux de la Hyunday

Sud-coreeni de la Hyundai au impresionat la Salonul Auto de la Seul cu un nou bolid sport de lux, HND-9, care dezvolta nu mai putin de 370 de cai-putere.

Hyunday a dat publicitatii si primele imagini cu noul concept HND-9, care este un coupe de lux, dar si prima incercare a producatorilor sud-coreeni de a construi o astfel de masina. Noul bolid de lux este un prototip care vine sa continue linia de design Fluidic Sculpture.



"Cu o capota lunga si cu un ampatament generos, HND-9 reprezinta reinterpretarea moderna a imaginii elegante pe care o avea un coupe sport clasic. Conceptul prezinta detalii sofisticate in toate detaliile, exprimand un look premium", potrivit comunicatului oficial transmis de Hyunday.



Noul concept Hyunday vine cu motor clasic, care ignora linia eco pe care s-au bazat constructorii auto in ultima vreme. De asemenea, HND-9 are motor pe benzina si foloseste tehnologia GDi care ajunge la 370 de cai-putere dintr-o cilindree de 3,3 litru, iar transmisia este automata cu opt trepte de viteza.

Sursa foto: autoblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea