Stiinta & Tehnologie

Tuning, motociclete si fete frumoase

Pe parcursul acestui week-end s-a desfasurat concomitent cea de-a sasea editie si cea mai mare a Salonului de Motociclete Bucuresti(SMAEB) dar si principalul eveniment auto al anului, a 3-a editie a 4Tuning Days.

 

Acest eveniment aduna la un loc aproximativ 250 de masini modificate sau echipate pentru raliu, noi modele sport de uzina cat si 400 de motociclete, scutere si ATV-uri.

Peste 70 de firme din tara si de peste hotare isi prezinta oferta de produse si servicii cu ajutorul carora va puteti personaliza autoturismul, de la vopsea, jenti, body kitt-uri, faruri, stopuri pana la finisaje de interior, tapiterie cat si usi tip Lamborghini.

Nu puteau lipsi nici sistemele audio-video profesionale pentru a fi siguri ca sunteti remarcat atunci cand treceti pe strada.

TOT la 4Tuning Days, cele mai modificate masini din Romania la exterior, interior, motor si sistem de sonorizare vor participa la competitii si concursuri jurizate. Categoriile de concurs vor fi - BEST CAR, BEST EXTERIOR, BEST INTERIOR, BEST PAINT, BEST ENGINE (motor) si BEST AUTOHTONA (cea mai buna masina de provenienta autohtona). TOT in cadrul targului de tuning vor fi competitii de car-audio, Miss 4tuning, concursuri de ATV si Scutere, iar, in premiera nationala, prima masina specializata pe derapaje laterale (drift) condusa de un roman in campionatele internationale, va face o reprezentatie pentru public.

Pentru sectiune de raliu au fost aduse atat masinile ce concureaza in CNR cat si cei mai buni piloti din brensa precum Dan Gartofan, campionul national.

"Domeniul raliului in Romania este chiar mai vechi decat domeniul tuning sau moto. Cu ocazia 4Tuning Days vrem sa aducem cei mai tari piloti din Romania in fata publicului, impreuna cu bolizii lor care castiga premii in campionate. Vrem sa contribuim la dezvoltarea pasiunii pentru motorsport, impreuna cu 4Tuning si SMAEB. Odata lumea raliurilor alaturata masinilor modificate si motocicletelor puternice, tabloul destinat pasionatilor este complet. Sunt sigur ca va fi cel mai reusit eveniment de acest gen din Romania de pana acum" , au adaugat organizatorii 4Tuning Days si Rally Days.

Ca si la celelalte editii ale expozitiilor de gen este o buna oportunitate pentru a face poze cu bolizi pe 2 sau 4 roti, dar si pentru a admira cele mai frumoase modele din Romania.

Miss 4tuning - concursul de frumusete al hosteselor, va atrage atentia barbatilor de la masini, mai ales ca, in mod traditional, sunt prezente alaturi de acestea figuri feminine cunoscute din lumea mondena a capitalei cat si vedete din pictorialele revistelor pentru barbati.

Daca anul acesta nu ati reusit sa ajungeti la eveniment, planificati agenda pentru anul viitor inca de pe acum pentru ca merita.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea