Stiinta & Tehnologie

#drumetii #gadgeturi #calatorii #vacante

Trucuri de drumetii. Gadgeturi esentiale pentru vacante si calatorii

Este perioada calatoriilor si vacantelor. Putem vizita cele mai frumoase orase din Europa, sa facem excursii sau drumetii sau sa pornim intr-o vacanta exotica.

 

Ti-ai facut deja bagajul? Din bagaj nu trebuie sa lipseasca costumul de baie, prosopul dar si unele gadgeturi care sa ne asigure confortul si siguranta dar si sa ne faciliteze viata intr-o calatorie. 

Care sunt gadgeturile pe care ar trebui sa le iei cu tine intr-o vacanta?

Un adaptor priza international cu USB. Daca inca nu detii un astfel de gadget trebuie sa stii ca il poti achizitiona din orice aeroport insa la un pret mai ridicat decat in alte locuri. Modelele sunt numeroase si calitatile sunt diverse. Incearca sa alegi unul echipat cu USB (cu un amperaj de iesire suficient in cazul in care detii un iPhone sau un iPad.

Perna de memorie pentru spate si gat. Numerosi sunt cei care atunci cand isi fac bagajul pun lucruri esentiale precum portofele dama, prosoape, telefon, incarcator sau haine de schimb insa uita adesea ca au nevoie si de ceva comod pentru a dormi. Perna de memorie pentru spate si gat poate deveni aliatul tau de pret in timpul unui zbor sau in timpul unei calatorii mai lungi cu masina. Pentru cateva grame in plus in bagaj, acest accesoriu te poate ajuta sa dormi mai bine si mai comod.

O boxa portabila. Pentru a-ti tine companie pe drum, in masina sau chiar la un picnic, boxa portabila ete ideala. Exista numeroase modele de boxe portabile, la preturi diferite, de buna calitate. Sunt micute, incap fara proleme intr-un rucsac dama. Unele au o autonomie extrem de generoasa, de 15 ore. In plus, le putem gasi in culori extrem de simpatice. Pe scurt, sunt ideale pentru aventurieri dar si pentru cei mai neindemanatici.

O baterie externa pentru telefon. Pentru a te asigura de faptul ca telefonul nu te lasa balta atunci cand iti este lumea mai draga, bateria externa este un gadget care te salveaza in mai multe situatii. Modelele sunt numeroase, preturile sunt atractive si poti incarca si un iPad cu ele.

O pereche de casti. Profita de muzica fara sa ii deranjezi pe cei din jur cu ajutorul unei perechi de casti. Ideal ar fi sa optezi pentru o pereche de casti care beneficiaza de functia de anulare a zgomotelor deoarece cu totii stim ca un avion srpre exemplu nu este cel mai silentios mijloc de transport. Ai nevoie de o pereche de casti care sa dispuna de aceasta functie importanta in timpul unei calatorii sau in timpul unei vacante pentru ca sunetele care provin din exterior sa fie blocate.

Ebook reader. Cu ajutorul unui ebook reader iti poti citi cartile prferate pe plaja sau in avion. Este ideal pentru o calatorie sau pentru o vacanta deoarece este asemeni unei biblioteci, reuneste un numar mare de carti. Spre deosebire de o tableta, un ebook reader nu oboseste atat de tare ochii. In plus, poti asculta la el si muzica datorita faptului ca este dotat cu o functie audio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea