Stiinta & Tehnologie

#telefon #smartphone #piata europeana #smartphone ZTE #Blade Q # ZTE China

Trei smartphone-uri chinezesti la preturi accesibile, lansate in Europa

ZTE, producatorul chinez de telefoane mobile, a anuntat, ieri, ca va lansa trei noi smartphone-uri din gama Blade Q pentru piata europeana. Desi inca nu au fost oferite detalii legate de pret, noile device-uri vor fi accesibile, in acest fel ZTE dorind sa-si majoreze cota de piata in Europa.

Toate cele trei telefoane ZTE au componente interne similare, fiind propulsate de un chipset cu procesor dual-core de 1.3 GHz, o unitate de procesare grafica Mali - 400 si 1GB de memorie RAM. De asemenea, camera video principala este una comuna pe toate device-urile, si anume de 5 megapixeli, cu o capacitate de inregistrare video de 720 pixeli, iar sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean, scrie fonearena.com.

ZTE Blade Q Mini este cel mai mic din trio-ul ZTE si vine un display TFT de 4.0 inchi, la o rezolutie de 480x800 de pixeli. Spatiul de stocare este de 4GB, insa poate fi extins.

ZTE Blade Q beneficiaza de un ecran de 4.5 inchi cu o rezolutie de 480x854 pixeli, iar ZTE Blade Q Maxi are un display de 5.0 inchi cu o rezolutie de 480x854 pixeli. Preturile noilor smartphone-uri chinezesti vor fi anuntate in curand.




sursa foto: fonearena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea