Stiinta & Tehnologie

#toyota #recall #romania

Trei sferturi din masinile rechemate de Toyota Romania au ajuns in service

Trei sferturi dintre clientii vizati de campania de rechemare initiata de pentru posibile probleme la pedala de acceleratie s-au prezentat in service iar acum vine partea cea mai grea fiindca sunt clienti care nu considera ca e necesar sa se prezinte, au spus reprezentantii Toyota la un eveniment legat de certificarea atelierelor de tinichigerie si vopsitorie de catre Europe.

La nivel european peste 80% dintre cele 1,8 milioane de masini rechemate au fost verificate, a spus Bas Kasteel, director la Toyota Motor Europe.

"In Romania e vorba de 75% dintre masini pana acum si asta pentru ca sunt oameni care desi au primit scrisoarea si au fost sunati, pur si simplu zic ca nu au nicio problema si vin mai tarziu. De la 80% in sus e foarte greu sa aduci clientii in service daca nu au nicio problema", a spus directorul servicii post-vanzare al Toyota Romania , Radu Petrescu.

Continuarea pe stiriauto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea