Stiinta & Tehnologie

#romania #verificare gratuita #toyota

Toyota verifica gratuit modelele vandute in Romania

De astazi pana in data de 31 august 2010, clientii Toyota Romania isi vor putea verifica gratuit masinile in service-urile autorizate si vor primi reduceri la manopera si piese de schimb.

Oficialii Toyota Romania au demarat o campanie de verificare gratuita a tuturor masinilor care trec pragul service-urilor autorizate ale marcii nipone din Romania. Astfel, modelele Lexus si Toyota vor putea fi verificate gratuit in service-urile Toyota Romania pentru a asigura functionarea perfecta in vacanta de vara. Clientii celor doua marci nipone vor primi o verificare gratuita la directie, ambreiaj, sistem de franare , sistem de evacuare, elementele exterioare si altele.

In total, cei de la Toyota vor efectua noua puncte de verificare gratuite. In cazul in care se gaseste o problema sau clientul vrea sa isi trimita masina in service pentru lucrari de intretinere, acesta va primi o serie de reduceri substantiale, ce pot urca pana la 25% in cazul pieselor de schimb si a accesoriilor, respectiv 15% in cazul manoperei.

"Prin campania pe care o lansam aducem un nou avantaj clientilor si demonstram inca o data atentia speciala pe care o acordam fiecaruia. Verificarea de vara gratuita este cadoul nostru de vacanta pentru clienti. In plus, prin seria de reduceri la piese de schimb, accesorii si manopera oferim un suport care suntem convinsi ca va fi apreciat iin aceasta perioada dificila pe care o traversam."
declara Radu Petrecu, Directorul After Sales Toyota Romania.

Reteaua de ateliere autorizate Toyota Romania cuprinde in prezent 21 de ateliere care ofera operatiuni de mecanica, tinichigerie si vopsitorie in intreaga tara. Serviciile oferite de Toyota Romania prin atelierele autorizate sunt incluse in cadrul programului european Complete Customer Satisfaction - un program de monitorizare a calitatii serviciilor si satisfactiei clientilor. Toyota Romania se afla in Top 5 in prezent din punctul de vedere al calitatii serviciilor oferite si al satisfacerii exigentelor clientilor.

Cititi mai multe pe Automarket.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea