Stiinta & Tehnologie

#toyota # rechemare service #service toyota #reparatii toyota

Toyota recheama in service 7,4 milioane de masini

Toyota a anuntat ca va rechema in service 7,4 milioane de masini, din cauza unei probleme la nivelul comutatorului geamurilor electrice.

In SUA, numarul masinilor afectate va fi de circa 2,47 milioane, iar in Europa vor fi rechemate 1,39 milioane de unitati. In China, vor fi rechemate in service 1,39 milioane de masini.

"Am observat ca anumite versiuni ale modelelor RAV4, Auris, Yaris, Corolla, Vios, Matrix, Camry, Highlander, Tundra, Sequoia, xB si xD construite intre 2005 si 2010 sunt afectate la nivelul comutatorului de deschidere a geamului lateral al soferului. Din cauza aplicarii neuniforme a lubrifiantului, operarea acestuia poate deveni greoaie. Daca operatia este continuata fara reparatiile necesare, comutatorul ar putea sa se blocheze, iar geamul ar putea deveni inoperabil", se arata intr-un comunicat oficial al celor de la Toyota.

Constructorul nipon sustine problema este una strict tehnica si ca nu poate afecta sanatatea pasagerilor. Costurile reparatiilor urmeaza sa fie suportate de Toyota.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea