Stiinta & Tehnologie

#yaris #toyota #facelift

Toyota propune un nou facelift pentru Yaris, in 2010

Toyota a dezvaluit o serie de imagini si informatii despre faceliftul operat pe versiunea 2010 a modelului Yaris . Revizuirile estetice sunt insa minore si vizeaza doar aspectul posterior .

Pentru a mentine treaz interesul publicului pentru modelul Yaris, Toyota a anuntat o noua serie de revizuiri detinate versiunii 2010.

La nivel exterior, modificarile estetice nu sunt notabile, doar un ochi experimentat fiind capabil sa observe restilizarea discreta a blocurilor optice spate si noile manere ale portierelor. Tot ca element de noutate putem nota si designul jantelor din aliaj, care a fost de asemenea modificat, alaturi de cele doua culori noi pentru caroserie: Light Purple Silver si albastru metalizat.

Cel de-al doilea facelift operat pe Yaris introduce si o serie de noi optionale in dotarea standard. Pasagerii se vor bucura de mai multe airbaguri, de ABS, volan si schimbator imbracate in piele.

Sub capota se vor regasi aceleasi motorizari: un propulsor de un litru, 69 de cai putere si 93 de Nm la 3600 de rotatii si unul de 1.33 litri de 100 de cai si 132 de Nm la 3800 de rotatii. Pentru cei care prefera dieselul exista un D-4D de 90 de cai putere si 205 Nm. Toate motorizarile sunt cuplate la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau la cea MultiMode.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea