Stiinta & Tehnologie

#toyota #recall #reparatii

Toyota a reparat 3.2 milioane de unitati afectate de recall

In ultimele trei luni, Toyota a reparat, in medie, circa 120.000 de unitati pe saptamana. Toate aceste modele au fost  reparate din cauza recall -urilor anuntate de constructorul japonez la inceputul acestui an.

Japonezii de la Toyota au reparat 3.2 milioane din toate modelele afectate de recall-ul pe care l-a organizat la nivel mondial. Constructorul nipon mai are de reparat inca 4.6 milioane de unitati pana vor repara toate modelele care au avut diverse probleme tehnice in ultima perioada.

Din cele 3.2 milioane de modele reparate, cei de la Toyota au reparat circa 1.6 milioane de unitati cu probleme la pedala de acceleratie , 1.5 milioane de uinitati cu probleme la presuri si 115.000 de unitati hibride care au avut nevoie de o reprogramare a ABS-ului.

Peste 732.000 de vehicule au primit atat recall-ul legat de presuri, cat si recall-ul legat de pedala de acceleratie, urcand numarul vehiculelor reparate la 2.4 milioane de unitati.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea