Stiinta & Tehnologie

#toyota #sistem de franare #sua #lexus

Toyota a rascumparat in secret masinile cu probleme

Toyota vrea sa rezolve problemele cu sistemul de franare prin rascumpararea masinilor.

Grupul japonez rascumpara in secret de la clientii din Statele Unite autovehicule din seriile cu probleme la sistemul de franare.

Daca renunta la masinile lor contra sumei platite de Toyota, clientii semneaza un contract prin care le este interzisa divulgarea informatiilor privitoare la defectiunile masinilor, potrivit Realitatea.net.

Problemele au devenit publice in urma unei reclamatii, prin case se arata ca tehnicienii si managerii Toyota stiau de defectiunile produse de folosirea lichidului de frana fara polimeri.

Reprezentantii Toyota spun ca rascumpararea masinilor de la clienti este destinata rezolvarii problemei, prin efecturea unor analize amanuntite asupra cilindrilor de frana cu probleme.

Deasemenea, compania s-a oferit sa inlocuiasca un element al sistemului de franare gratuit, pentru toti cumparatorii modelelor cu probleme. Oferta include modelele Toyota Avalon , Toyota Highlander , Lexus GS300, IS250 si IS350.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea