Stiinta & Tehnologie

#toshiba tg01 #telefon mobil #rival iphone #windows mobile #romania #operator de telefonie mobila #orange

Toshiba TG01 ajunge in Romania prin Orange

Orange Romania anunta lansarea exclusiva a unui nou smartphone in portofoliul sau. In prezent, Toshiba TG01 este singurul telefon ce detine un procesor de 1 Ghz.

Orange aduce noul model Toshiba TG01 in Romania in urma incheierii primului acord la nivel pan-european dintre grupul Orange si Toshiba.

Specificatii tehnice

Toshiba TG01 a fost conceput ca sa fie un rival iPhone. Asemenea terminalului Apple, Toshiba TG01 are incorporat accelerometru si o functie numita "shake to answer". Totusi, unul din cele mai importante aspecte ramane procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz pe care smartphone-ul il are.

Spre deosebire de iPhone, terminalul celor de la Toshiba va avea un ecran mult mai mare de 4,1 inch care va suporta o rezolutie WVGA. Telefonul va avea incorporata si tehnologia proprietara Toshiba Regza, care pana acum a fost folosita numai in productia de televizoare Toshiba.

La capitolul conectivitate, TG01 suporta Bluetooth, USB, 3G si Wi-Fi. Vine cu acces direct la  Facebook, YouTube si Google si suporta formate video DivX. Totodata, acesta suporta si control prin gesturi. Terminalul are receptor GPS cu functii aGPS.

Mic si destept

Modelul va rula sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, dar suporta un upgrade la versiunea 6.5. In prezent, terminalul este unul din cele mai subtiri telefoane mobile de pe piata. Acesta nu va avea mai mult de 10 mm grosime (9,9 mm).

Toshiba TG01 este disponibil in magazinele Orange , magazinele partenere si magazinul online Orange, la preturi ce incep de la 399 euro (TVA inclus) cu abonamentul Orange de 14 euro, incheiat pentru doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea