Stiinta & Tehnologie

# gadgeturi bagaj # gadgeturi indispensabile #gadgeturi vacanta #gadgeturi

Top 7 gadgeturi pe care sa le iei cu tine in vacanta

Te pregatesti pentru vacanta? Daca ai inceput deja sa faci lista cu lucrurile necesare pe care trebuie sa le iei la tine, nu uita ca pe aceasta sa treci si gadgeturi care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj. Unele iti sunt folositoare la drum, altele dupa ce ajungi la destinatie, iar unele pot fi folosite pe tot parcursul sejurului. Un lucru este cert, insa: sunt indispensabile! Iata, asadar, care sunt cele 7 gadgeturi care nu trebuie sa-ti lipseasca!

 

1. Suport telefon

Cand pleci la drum, cu masina, este necesar sa ai un suport pentru telefon pe care sa il pui pe bordul masinii. In acest fel, daca ai nevoie de utilizarea hartii de navigare va fi foarte simplu sa fii atent la drum in timp ce urmaresti traseul pe care trebuie sa il parcurgi si asculti indicatiile de navigare. In plus, daca doresti sa inregistrezi o anumita portiune din drum, tot cu ajutorul suportului pentru telefon poti face asta in siguranta, cat timp esti la volan. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te deplasezi pritr-o zona superba, dar fara sa ai posibilitatea de a filma deoarece te aflai la volan? Cu ajutorul acestor gadgeturi nu vei mai avea aceasta problema.  

2. GPS pentru navigatie

Esti adeptul vacantelor cu masina sau cu rulota? Daca planuiesti un tur prin Europa vei avea nevoie de un GPS pentru navigatie cu harta Europei actualizata. Din fericire astfel de gadgeturi nu sunt deloc scumpe si sunt extrem de utile la drumuri lungi, in afara tarii. Aceste gadgeturi permit selectarea tipului de autoturism pe care-l conduci (pieton, bicicleta, masina mica, rulota, camion, tir, etc) si, in functie de acesta, va alege traseul cel mai scurt pe care il poti parcurge, pentru a ajunge la destinatie in siguranta si fara sa petreci mult timp in trafic.

3. Casti bluetooth

O pereche de casti bluetooth nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau de vacanta. Mai ales daca urmeaza sa conduci sau sa parcurgi trasee lungi si trebuie sa ai ambele maini libere. Cu ajutorul acestor gadgeturi vei putea vorbi in siguranta la telefon, in timp ce esti atent la drum sau la traseul pe care il parcurgi. Poti vorbi la telefon in siguranta si poti face, in acelasi timp, fotografii sau filmulete cu peisajele superbe pe care le vizitezi.

4. Smartwatch

Daca tii la sanatatea si la silueta ta, un Smartwatch nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj. Un Smartwatch conectat la telefon iti va monitoriza frecvent pulsul, dar si somnul si tensiunea arteriala, si te va anunta de fiecare data cand apar probleme. Mai mult, daca tii la silueta si iti place sa faci miscare, un Smartwatch iti contorizeaza activitatea fizica depusa si iti spune cate calorii ai pierdut.

5. Binoclu

Un binoclu este de nelipsit din vacanta, mai ales daca mergi intr-o zona in care poti admira in liniste piesajele naturale si animalele. Ce poate fi mai placut decat sa stai si sa urmaresti pasarile cun zburda din creanga in creanga, sau sa urmaresti de la distanta alte animale ale padurii? Prin urmare, un astfel de gadget nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau daca vrei sa urmaresti natura.

6. Selfie-stick

Un selfie-stick este un alt gadget de nelipsit din bagaj. Cu siguranta nu vrei sa apari singur in poze ci alaturi de prietni sau de partenerul de cuplu. Prin urmare, cu ajutorul unui selfie stick poti face poze de grup superbe si clare, pe care le vei putea posta pe retelele de socializare. In plus, acesta poate fi folosit si dupa vacanta, pentru crearea de continut video, pentru poze in oras sau pentru a-ti face singur selfie, orinde te-ai afla.

7. Boxa portabila

Daca iti place muzica si vrei sa te bucuri de aceasta si in vacanta, atunci ai nevoie de o boxa portabila. Aceasta se poate conecta cu usurinta la telefon, redand melodiile preferate clar si la un sonor mai puternic decat dispozitivele mobile, mai ales daca te afli in extrior.

Surse foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea