Stiinta & Tehnologie

#huse telefon femei #huse telefon #telefon

Top 5 huse telefon ideale pentru femei

Niciodata nu a fost mai usor sa imbini eleganta si practicabilitatea atunci cand vine vorba de husele de telefon. In ziua de azi, telefonul nu mai este doar un simplu dipozitiv de comunicatii, este un accesoriu, o declaratie a personalitatii fiecaruia, de aceea este important sa il dotezi cu o husa, nu numai pentru protecie, ci si pentru factorul vizual, atat de important, pe care aceasta ti-l ofera. Iti poti etala cu usurinta stilul si eleganta si poti evidenta caracterul tau unic, printr-un simplu truc: o husa de telefon care va impresiona pe toata lumea.

Unul dintre cele mai ravnite modele de huse de telefon, concepute pentru doamne si domnisoare, sunt cele tip oglinda, acestea pot avea o varietate de culori dar un singur scop: acela de a te ajuta sa arati excelent in orice situatie si la orice ora. Cele mai dorite huse, sunt cele care vin in culorile auriu si argintiu pentru un plus de eleganta.

Un alt model de husa adorat de reprezentantele sexului frumos, este cea cu inel, aceasta prezinta o siguranta in plus datorita inelului incorporat ce faciliteaza utilizarea fara grija de a scapa telefonul si totodata contribuie la intregirea imaginii tale sarmante.

Un alt atu important care iti este la indemana, vine sub forma unei huse de telefon cu led pe ambele parti, facilitand astfel creerea de poze si filmari la o calitate ireprosabila. Daca esti in urmarirea unui selfie perfect pentru Instagram atunci o astfel de husa te va ajuta sa obtii naturaletea unui chip nealterat de lumina slaba sau neuniforma. Nu iti mai pierde timpul cu editarea pozelor la nesfarsit, ai un studio de fotografie chiar in palma ta.

Optiunile vor continua si daca stilul tau este office sau daca esti o femeie de afaceri. O husa colorata nu se va potrivi intotdeauna pentru stilul tau insa nu dispera! Solutii exista pentru oricine, in cazul de fata, vei face furori la orice intalnire de afaceri sau la birou, etaland o husa eleganta, tip portofel, care poate avea si o oglinda, sau card holder.

Daca esti inca in frumosii ani ai adolescentei si vrei sa evidentiezi energia, optimismul si nonsalanta ta, atunci o husa de telefon colorata si vesela nu va face decat sa evidentieze aceste lucruri. Alege cele mai vii culori, cele mai hazlii modele si afirma cu tarie pofta ta de viata si de distractie. Asa ca nu mai sta pe ganduri, da frau liber imaginatiei si alege husa de telefon de pe TAMO TAMO care te reprezinta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea