Stiinta & Tehnologie

# motive vopsire masina #vopsire masina #masina

Top 3 motive pentru care ar trebui sa iti vopsesti masina

De cele mai multe ori, vopseaua masinii se deterioreaza de-a lungul anilor din cauza varstei, a conditiilor meteorologice care isi lasa amprenta sau a accidentelor.  

 

Acest lucru poate schimba cu mult perceptia proprietarului despre masina sa si este posibil chiar sa il determine pe acesta sa isi doreasca sa o schimbe pentru un autoturism nou nout.

Dar, inainte de a lua aceasta decizie, un nou strat de vopsea ar putea schimba cu totul aceasta perceptie. Daca te-ai hotarat sa faci acest pas si sa iti duci masina intr-o vopsitorie auto in Bucuresti, iata cateva dintre avantajele pe care le poti obtine din revopsirea masinii tale:

Previne rugina

Rugina este coroziunea metalelor care apare in anumite conditii. De obicei, rugina sau oxidarea metalului apare atunci cand metalul este expus la fier, oxigen sau apa. Reactia chimica dintre metal si fier, oxigen sau apa se descompune sau se oxideaza, metalul provocand aparitia ruginii. 

Cea mai frecventa cauza de rugina a masinilor este expunerea metalului masinii la apa. Si daca locuiesti in locuri ploioase cu sanse mari de umiditate, unde conditiile meteorologice sunt imprevizibile, atunci rugina va aparea si mai repede. 

Si acesta este un motiv foarte bun pentru care masinile au nevoie de revopsire. Vopseaua impiedica ruginirea masinii, chiar daca aceasta a inceput sa se acumuleze pe suprafata autoturismului.

Creste valoarea de revanzare

Daca masina ta arata bine, atunci evident se va vinde la un pret mult mai mare comparativ cu o masina a carei vopsea este estompata si invechita, presupunand ca ambele au aceeasi stare mecanica. 

Vopseaua auto este o alegere accesibila si eficienta daca ai luat in calcul posibilitatea de a-ti vine masina in viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, vei obtine un profit mai mare in comparatie cu suma cheltuita pentru revopsire. Sa nu uitam ca in lumea de astazi, ceea ce arata bine se va vinde bine!

Ofera vehiculului un aspect nou

Cel mai important motiv pentru care oamenii isi revopsesc masina este faptul ca o va face sa para noua, mai ales daca vehiculul are zgarieturi sau vopseaua a suferit daune cauzazte de accidente. 

Majoritatea tipurilor de vopsea auto au si un strat protector importiva razelor UV sau a agentilor de curatare puternici din substantele chimice gasite in detergetntii auto.

Cand vine vorba de vopsirea unei masini, solutionarea anumitor daune sau reglarea anvelopelor, CarsInv este solutia ideala. Aici te vei bucura de servicii complete pentru toate marcile si modelele de masini si de consultanta si indrumarea unor specialisti in domeniu!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea