Stiinta & Tehnologie

# perioada de criza #coronavirus #cumparaturi online

Top 10 site-uri de unde poti face cumparaturi online in perioada de criza

Nu ai timp sa stai la cozile infernale din magazine si vrei sa reduci cat mai mult contactul cu alte persoane si sa eviti locurile aglomerate? Cumparaturile online sunt cele mai potrivite in aceasta perioada.

La doar cateva clickuri distanta, cumparaturile care in mod normal durau minute in sir, sau chiar ore, acum vor fi gata in maxim cinci minute. In plus, nu depui niciun efort. Faci totul din confortul casei tale si te feresti pe cat posibil de temutul Covid-19.

Iata de unde poti cumpara produse alimentare, dar si alte produse de care ai nevoie in aceasta perioada pentru a-ti umple timpul liber petrecut in casa.

Site-uri de unde poti comanda produse alimentare

Din fericire, vremurile in care traim sunt un real avantaj pentru noi. Putem comanda acasa orice dorim. Daca iti doresti produse alimentare, apa, sau orice alte bauturi trebuie doar sa plasezi o comanda online si acestea sunt aduse la usa ta.

1. Cora

Lantul de hypermarketuri Cora le pune la dispozitie clientilor si posibilitatea de a comanda produsele online. Aici gasesti o gama variata de produse, de la produse alimentare de orice fel (legume, fructe, oua, branzeturi), la bauturi (apa, sucuri si chiar bauturi alcoolice), ceaiuri, cafea si orice altceva mai ai nevoie in bucatarie si nu numai.

2. Carrefour

Si lantul de hypermarketuri Carrefour s-au aliniat zilelor in care traim si nevoilor clientilor, care sunt tot mai ocupati si au tot mai putin timp la dispozitie pentru a face cumparaturi. La doar un click distanta poti adauga in cos orice produse alimentare doresti. De la produse perisabile, pana la produse neperisabile, poti primi la usa ta tot ceea ce ai nevoie.

3. Mega Image

Intalnesti un Mega Image la orice colt. Dar cum teama de coronavirus a pus stapanire pe noi, cel mai sigur este sa comanzi online produsele dorite si le vei primi la usa. Mai ai si optiunea de a primi coletul in cel mai apropiat magazin si sa il ridici direct de acolo. In acest fel reduci semnificativ  riscul de a intra in contact cu alte persoane.

4. Emag.ro

Stiai ca si pe Emag.ro, renumit pentru electronice si electrocasnice, gasesti orice produse alimentare doresti? Iar avantajul este ca poti alege cand vrei sa primesti produsele, ziua, ora, etc, astfel incat curierul sa nu te ia prin surprindere.

Iar daca preferi un stil de viata sanatos si vrei sa alegi produse sanatoase pentru tine si familia ta poti apela cu incredere la unul dintre urmatoarele site-uri:

5. Vegis.ro

Vegis.ro este un magazin online renumit pentru produsele alimentare sanatoase. Tot aici gasesti si ceaiuri, tratamente pentru intarirea imunitatii, vitamine si multe alte produse sanatoase pe care le poti folosi in alimentatia zilnica.

6. SanoVita.ro

SanoVita.ro este un alt site dedicat persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos. Au numeroase produse pe care le poti comanda pentru a le primi acasa, pline de nutrienti si proteine, numai bune pentru a fi consumate in aceasta perioada de criza, cand tendinta de a consuma produse nesanatoase este foarte mare.

Cum sa-ti ocupi timpul liber

Si pentru ca in aceste zile vom petrece timpul liber acasa, trebuie sa ni-l umplem in mod productiv. Iata cateva magazine online de pe care poti comanda produse care sa-ti faca timpul petrecut in casa mai placut.

7. TeamDeals.ro

Pe TeamDeals.ro gasesti o multime de produse numai bune pentru a-ti umple timpul liber. De la jucarii pentru copii, la carti pentru copii, dar si pentru parinti si pana la produse electronice si electrocasnice, vei avea, cu siguranta, de unde sa alegi.

8. Libris.ro

Daca iti place sa citesti, nu strica sa-ti faci provizii de carti pentru aceasta perioada. Cine si-a propus ca in aceste zile sa citeasca mai mult? Noi, cu siguranta, avem aceasta propunere pe lista.

9. Elefant.ro

Cunoscut initial ca librarie online, elefant.ro continua sa fie o sursa inepuizabila de carti de orice gen si pentru orice varsta. In plus, tot de aici poti comanda si alte produse, precum jucarii pentru cei mici, dar si jocuri de societate pentru adulti si pana la electonice si electrocasnice, produse de home&deco, produse de ingrijire personala, nutritie si multe altele. Cu alte cuvinte, elefant.ro a devenit un mall online, fiind locul perfect in care iti poti petrece timpul in aceste zile.

10. FashionDays.ro

Daca te numeri printre persoanele care nu pot trai fara a cumpara cel putin o data la doua-trei zile haine sau incaltaminte si esti o adevarata fashionista, atunci site-ul FashionDays.ro este locul perfect pentru tine.

 

Tu de unde faci cumparaturi online, in mod normal?

Iar daca nu esti adeptul cumparaturilor online, trebuie sa stii ca la magazinele de cartier inca se mai gasesc produse pe care in marile lanturi de hypermerketuri nu le mai gasesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea