Stiinta & Tehnologie

#samsung #filme televizor # televizor samsung # televizor samsung curved uhd

Top 10 filme pe care ar fi trebuit sa le vezi la cinema

Potrivit unui sondaj de opinie comandat de Samsung, peste 35% din europeni, inclusivi romani, ar fi vrut sa vada la cinema, nu acasa, trilogia Stapanul Inelelor. 

 

Filmele de aventură cu bugete mari au fost, de asemenea, populare în Europa, renumite pentru faptul că oferă o experiență cinematică total captivantă. Titluri emblematice precum „Gladiatorul” (locul 4), „Matrix” (locul 5) și filmele din seria Batman, „The Dark Knight” (Cavalerul Negru) și „The Dark Knight Rises” (Cavalerul Negru - Legenda Renaște), au ocupat un loc semnificativ în Top 10. 

Iata top 10 al celor mai populare filme care ar fi trebuit vazute la cinema:

  1. The Lord of the Rings: The Two Towers (Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri)
  2. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Stăpânul Inelelor: Frăția inelului)
  3. The Lord of the Rings: The Return of the King (Stăpânul Inelelor: Întoarcerea regelui)
  4. Gladiator (Gladiatorul)
  5. The Matrix (Matrix)
  6. Saving Private Ryan (Salvați Soldatul Ryan)
  7. Forrest Gump (Forrest Gump)
  8. The Green Mile (Culoarul morții)
  9. The Dark Knight (Cavalerul negru)
  10. The Dark Knight Rises (Cavalerul negru - Legenda renaște)

Samsung a realizat acest sondaj de opinie pentru a marca lansarea primului televizor curbat UHD din lume. „Toată lumea iubește vizionarea superproducțiilor în sala de cinema, pentru o experiență de vizionare cu adevărat captivantă. Echipa noastră responsabilă de inovație lucrează de ani de zile pentru a reuși să aducă aceeași senzație a marelui ecran și în casele noastre, astfel încât magia acestor filme să poată fi retrăită din confortul canapelelor noastre. După ce am analizat, din mai multe puncte de vedere, sute de filme în cinematografele din Europa, am descoperit că pentru a aduce experiența captivantă din cinema în propria locuința, cheia este curbura ecranului”, a declarat Luke Mansfield, șeful departamentului pentru Inovație al Samsung Electronics, în Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea