Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #top 10 #iphone 4

Top 10 cele mai vandute telefoane in iunie 2010

In fiecare luna, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de carcase pentru telefoane mobile prezinta un top al vanzarilor de terminale. Sondajul este realizat la nivel mondial si prezinta tendintele utilizatorilor de dispozitive mobile.

Topul celor mai vandute telefoane mobile este destul de concludent, deoarece compania, care poarta numele de Krusell, are o acoperire globala destul de extinsa, aceasta livrandu-si produsele in mai bine de 50 de tari de pe mapamond.

Astfel, clasamentul arata ca in luna iunie 2010, cel mai vandut telefon este iPhone 4. In ciuda problemelor pe care le intampina, terminalul Apple se claseaza in fruntea preferintelor utilizatorilor. Apple iPhone 4 este disponibil si in Romania, dar pretul modelului depaseste suma de 2.000 de euro. Pe locul doi se afla nokia 3720 classic, un candybar din clasa entry-level, cu functii simple, conectivitate maxima EDGE si camera foto modesta de 2 MP. In urma lui se afla smartphone-ul HTC Desire, unul dintre cele mai noi modele lansate pe piata de producatorul taiwanez.

In topul preferintelor se mai afla Apple iPhone 3G, Sony Ericsson XPERIA X10, Samsung S8500 , Nokia E52, Samsung B2100 , Nokia 6700 Clasic si Nokia 2730 Classic . Desi in luna iunie iPhone 4 a reusit sa isi adjudece un loc fruntas, Ulf Sandberg de la Krusell declara ca in lunile viitoare situatia se poate schimba radical datorita telefoanelor care ruleaza sistemul de operare Android care incep sa fie preferate de tot mai multi utilizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea