Stiinta & Tehnologie

Tiida a ajuns la 1.000.000 de unitati

In luna martie vanzarile de Nissan Tiida au atins cifra de 1 milion de unitati. Modelul, comercializat si in Romania, se vinde bine in America de Nord si Japonia.

Principalele sale calitati , in opinia oficialilor companiei sunt: “spatiul interior deosebit de generos, confortul, linia sa moderna si consumul redus de combustibil”. Tiida este un model "tanar" in Europa, dar "batran" pe alte continente. Cifra amintita mai sus vine dupa trei ani si jumatate de la lansarea lui Tiida in Japonia, in luna septembrie 2004.

Compacta celor de la Nissan a mers apoi in China in 2005, in America de Nord in 2006 si in Europa abia in a doua parte a lui 2007. Dupa relansarea pe piata japoneza din 28 ianuarie 2008, comenzile noilor Tiida (si Tiida Latio) au depasit 21 de mii de unitati.

De asemenea, noile Tiida si Tiida Latio au fost relansate si in China unde modelul a primit titlu de “ Masina anului ” in 2006. In prezent, Nissan Tiida se vinde in 165 de tari la nivel mondial.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea