Stiinta & Tehnologie

The 01, cel mai tare smartphone

Suntem obisnuiti ca lupta pentru cel mai tare smartphone sa se dea intre concurenti ca Nokia, Samsung, BlackBerry, Apple sau altii. Dar iata ca situatia se schimba putin.

Din umbra apare un nou concurent care promite sa fie atat de puternic, incat celalalte smartphone-uri vor pali in fata maretiei acestuia. Este vorba despre Telefonul 01.

Fara detalii prea multe

Inca nu se stie clar de unde si cine sta in spatele acestui telefon, dar este clar faptul ca el chiar exista. Site-ul www.the01phone.com prezinta terminalul intr-o simpla imagine si langa ea un cronometru care numara zilele care au mai ramas pana cand acest terminal se va lansa oficial.

In prezent mai sunt 26 de zile pana numaratoarea va lua sfasit. In plus se aude ca acest telefon ar incorpora toate caracteristicile pe care telefoane faimoase ca iPhone, Nokia N96 , BlackBerry Bold sau Samsung INNOV8 i850 nu le au. Intrebarea e daca "Alesul" (The 01) le are pe cele care sunt deja standard. Se prea poate sa avem un dispozitiv mobil care se doreste telefon, dar care nu poate sa trimita MMS-uri, asemenea iPhone-ului.

Specificatii tehnice

Din pacate specificatiile tehnice ale acestui telefon nu au fost facute publice, cel putin nu toate, ci doar o parte din ele. The 01 este un terminal care are ecran tactil si camera foto de 5 megapixeli , in schimb nu se stie daca va avea flash si autofocus.

Telefonul are tastura QWERY completa laser, prima de acest gen, pana acum avand de-a face cu tastaturiile alfanumerice sau complete virtuale tactile. Nu ii va lipsi nici conectivitatea 3G si cel mai impresionant lucru, o memorie interna de 32 GB. Din imagine acest telefon pare o mare promisiune, dar pana cand terminalul devine oficial, nu ramane decat sa ne dam cu presupusul. Bineinteles ca pretul lui nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea