Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #testul elanului

"Testul elanului" rastoarna Dacia Duster

Una dintre cele mai cunoscute SUV-uri de la ora actuala, Dacia Duster , s-a lovit de o mica problema: testul elanului , o proba auto pusa la cale de catre olandezi.

Desi vine cu echipari si un pret care fac concurenta multor off-road-uri actuale, Dacia Duster nu a trecut cu brio testul unui club auto din Olanda. Daca in urma cu cativa ani, germanii au rasturnat o masina Dacia Logan prin testul ADAC, acum a venit randul lui Duster.

Olandezii au adus masina la viteza de 65 km/h dupa care, in incercarea de a evita un obstacol, au virat brusc, lucru care a facut SUV-ul autohton sa patineze pe traseu.

Vestea buna este ca variata de Dacia Duster cu tractiune 4x4 si cu ESP a trecut testul, dar versiunea de 4x2 fara ESP, desi nu s-a rasturnat s-a descurcat mult mai rau in timpul probelor.

Bineinteles, a venit si reactia oficiala, iar reprezentantii Renault declara ca atata timp cat Dacia Duster este echipata cu sistemul ESP nu se va rasturna. Mai mult, din martie 2011 acest sistem va fi disponibil pentru toate motorizarile lui Duster.

Dacia Duster si testul elanului

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea