Stiinta & Tehnologie

# sofer modern #tester auto #auto #masina

Testerul auto, ajutorul de nepretuit al soferului modern

Masina este un autovehicul foarte complex, are o multime de sisteme care functioneaza in paralel si asigura o deplasare cat mai rapida pana la destinatie si in siguranta. De multe ori pot sa apara erori si probleme pe care le depistam de abia in service, nu stim ca le avem.

Pana sa ajunga pe mana profesionistilor, masina poate fi testata foarte simplu cu un testerul auto OBDeleven, un tester modern portabil care poate fi folosit oricand aveti nevoie. Conectarea la sistemele masinii si la senzori este simpla, se realizeaza prin Bluetooth, cu telefonul sau tableta cu Android.

Odata realizata conexiunea testerul va incepe diagnosticarea, va sterge erorile si va dezactiva in cativa pasi simpli functiile suplimentare nedorite. Modulele instalate anterior pot fi instalate dintr-o simpla apasare, conectarea la portul OBD2 este rapida si sigura, aveti nevoie doar de aplicatia pentru mobil.

Si mentenanta periodica va fi verificata cu testerul auto OBDeleven, luminile auto se verifica automat din aplicatie, sistemele periferice sunt evaluate printr-o simpla apasare de buton. In momemtul in care se doreste activarea functiilor vizuale sau adaugarea de functii suplimentare pe masina testerul de la ObdEleven.

Lista de autovehicule compabile cu tehnologia testerului este disponibila in pagina de produs, cele mai cunoscute marci sunt listate acolo. Cu modul PRO se pot debloca dupa activare diverse functii avansate ale testerului, precum freeze frame pentru coduri de blocare, date live, diagrame, codificari, adaptari.

Se afiseaza rapid si istoricul programarilor, se poate reseta unitatea de control UDS, accesul la setarile de securitate este foarte rapid si usor. In acest fel puteti vedea daca o diagnoza facuta in service este corecta, stiti mereu ce se intampla cu masina, aveti control asupra functiilor sale si puteti sa verificati cum doriti fiecare parte a sistemelor importante.

Testerele auto portabile sunt dispozitivele de care soferii au nevoie reala mai ales daca masinile pe care le folosesc au ceva ani in spate si problemele apar la tot pasul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea