Stiinta & Tehnologie

#christian bale #console de joc portabile #iphone #telefon mobile #gameloft #franciza #terminator salvation

Terminator Salvation devine joc pentru mobile

Gameloft, unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru dispozitivele mobile, anunta parteneriatul cu Halcyon Company si planurile de a distribui jocul Terminator Salvation.

Acesta se va lansa odata cu premiera oficiala a filmului cu aceelasi nume, care va avea loc pe data de 22 mai 2009. Terminator Salvation pentru mobile va fi disponibil atat pentru telefoanele mobile, cat si pentru consolele de joc portabile sau pentru iPhone.

Trilogia Terminator


Actiunea noului film se petrece in anul 2018, un viitor post-apocaliptic unde actorul Christian Bale intra in pielea personajului John Connor , alesul pentru a conduce rezistenta omenirii impotriva Skynet-ului si a armatelor de Terminatori.

Dar viitorul in care Connor trebuie sa creada se schimba in clipa cand acesta il intalneste pe Marcus Wright, interpretat de Sam Worthington . Ei vor descoperi insa un tradator in gruparea lor, o persoana care are un secret pe care nimeni nu-l banuia.

Asa film, asa joc

Actiunea jocului nu va fi cu mult diferita fata de filmul care isi va avea premiera in luna mai a acestui an. Din pacate producatorul nu a dat prea multe detalii despre el. Gonzague de Vallois, senior vicepresedinte in cadrul Gameloft declara ca filmul are una din cele mai bune povesti care poate fi transpusa ca joc.

"Franciza Terminator este unul din cele mai cunoscute brand-uri din lume, iar faptul ca noi, cei de la Gameloft ne ocupam de ea nu poate decat sa ne bucure. Filmul asigura o poveste science-fiction perfecta pentru un joc pentru dispozitivele mobile", a spus Gonzague de Vallois.

Trailer-ul filmului terminator salvation

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea