Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #rezistent la apa #senzor amprenta #fujitsu

Terminalul Fujitsu F-01A este rezistent la apa

Compania japoneza Fujitsu a facut recent un anunt in care prezenta un nou telefon mobil, modelul F-01A.

Fujitsu F-01A pare un terminal care oricare altul, dar din comunicatul facut aflam ca acesta este rezistent la apa .

Specificatii tehnice

Spre deosebire de alta terminale ale japonezilor, acest model ruleaza sistemul de operare Symbian. Telefonul are un ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere si care are rezolutie VGA.

Fujitsu F-01A are camera foto de 5,2 megapixeli si autofocus. Telefonului nu ii lipseste nici receptorul GPS care se foloseste de Google Maps cu Street View . Ca orice terminal destinat pietei asiatice, F-01A are si tuner TV .

"Credem ca utilizatorii se vor bucura de abilitatea lui Fujitsu F-01A sa reziste la apa si speram ca terminalul va fi un succes", a declarat Katsumi Takada, manager general pentru divizia Mobile Phone Group din cadrul Fujitsu.

In colaborare cu AuthenTec


Compania AuthenTec dezvolta sezori de indetificare a amprentelor. Senzorii lor sunt incorporati atat in PC-uri, cat si in dispozitive wireless. Modelul Fujitsu F-01A pe langa ca este rezistent la apa, dispune si de un sezor care recunoaste amprenta posesorului.

Totusi, Fujitsu nu sunt la prima colaborare cu aceasta companie. Modelul de fata este al 17-lea telefon mobil al japonezilor de la Fujitsu care poseda senzorul dezvoltat de AuthenTec si al doilea care dispune de tehnologia TrueNav a companiei.

Terminalul poate fi achizitionat numai prin operatorul de telefonie mobila japonez, DoCoMo. Pretul lui Fujitsu F-01A nu a fost anuntat de catre companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea