Stiinta & Tehnologie

#dstl1 #general mobile #telefon mobil #terminal #google mobile

Terminalul DSTL1, un dual-SIM cu Android

Telefonul mobil DSTL1 va fi prezentat in cadrul show-ului de electronice MWC 2009 din Barcelona. Acesta este primul terminal al celor de la General Mobile care va rula sistemul de operare Google Android.

Producatorul, General Mobile, este o companie dezvoltatoare de telefoane mobile, dar care nu este prea cunoscuta lumii, desi acestia si-au inceput activitatea in anul 2005.

Specificatiile tehnice ale noului- venit

Telefonul DSTL1 este primul terminal dual-SIM care ruleaza sistemul de operare Android. Acesta are ecran mare sensibil la atingere care masoara 3 inch. Rezolutia lui este de WQVGA, adica 480 x 272 pixeli, dar numarul de culori suportat de ecran nu a fost dat publicitatii.

General Mobile DSTL1 are memorie interna de 4 GB si procesor Marvell de 624 MHz. Nu ii lipseste nici camera foto de 5 MP cu flash LED si suporta conectivitate Bluetooth 2.0 si Wi-Fi.

Alte detalii

Atat senzorul foto cat si ecranul tactil au fost dezvoltate de compania japoneza Sharp. Lista completa a specificatiilor tehnice ale lui DTSL1 va fi facute publica in cadrul Mobile World Congress 2009 .

Se speculeaza ca terminalul sa va lansa in a doua jumatate a acestui an. Pretul lui DTSL1 nu a fost anuntat de catre compania producatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea