Stiinta & Tehnologie

#dstl1 #general mobile #dual sim #android

Terminalul DSTL1 Imaginary se va lansa in luna iunie

La inceputul anului 2009, mai precis in luna ianurie, compania General Mobile anunta ca lucreaza la un terminal dual-SIM care va rula sistemul de operare Google Android .

O luna mai tarziu, in februarie, telefonul mobil DSTL1 a fost prezentat in cadrul show-ului de electronice MWC 2009 din Barcelona.

Se lanseaza in iunie 2009

Recent, reprezentantii General Mobile, o companie dezvoltatoare de telefoane mobile nu prea cunoscuta lumii, desi si-au inceput activitatea in anul 2005, a anuntat oficial ca lansarea lui DSTL1 va avea loc in luna iunie a acestui an.

Modelul DSTL1 este primul terminal al celor de la General Mobile care va rula sistemul de operare Google Android. Mai mult, acesta primul terminal dual-SIM care ruleaza sistemul de operare Android. Terminalul are ecran mare sensibil la atingere care masoara 3 inch. Rezolutia lui este de WQVGA, adica 480 x 272 pixeli, dar numarul de culori suportat de ecran nu a fost dat publicitatii. General Mobile DSTL1 are memorie interna de 4 GB si procesor Marvell de 624 MHz. Nu ii lipseste nici camera foto de 5 MP cu flash LED si suporta conectivitate Bluetooth 2.0 si Wi-Fi.

Alte detalii


Atat senzorul foto cat si ecranul tactil au fost dezvoltate de compania japoneza Sharp. Lista specificatiilor tehnice ale lui DTSL1 nu a fost inca facuta publica in totalitate.

General Mobile va lansa modelul in mai multe etape. Prima data, dual-SIM-ul cu Android va fi disponibil pe pietele din Statele Unite ale Americii si Turcia, ca apoi sa urmeze si alte tari. Pretul lui DSTL1 Imaginary este undeva intre 550 si 750 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea