Stiinta & Tehnologie

Telefonul "ou" mai aproape de realitate

Nu este o noutate atunci cand cineva se gandeste sa faca un nou telefon. Mai ciudate sunt totusi acele telefoane care au forme neconventionale.

Din aceasi categorie face parte si noul telefon, conceput de un tanar designer din Praga. Telefonul se numeste "Egg" si asta probabil din cauza formei lui.

Cehii la atac

Creatorul modelului este Roman Tubl, care a dorit sa creeze un terminal care sa dispuna de margini iluminate si un ecran sensibil la atingere larg cu foto de 3,2 megapixeli, conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, plus un port USB de incarcare si transfer de date si o memorie interna care poate sa ajunga pana la 4 GB. De aici se poate intelege ca telefonul va avea de fapt o memorie mica, dar e posibil sa aiba un slot de card microSD.

Dupa cum se vede, acest telefon pare deja un vis frumos, dar din pacate pentru Roman Tubl, nu prea axista persoane "pregatite" sa renunte la modelele telefoanelor normale in favoarea unor cidatenii.

Chiar daca acest telefon ar putea deveni foarte usor realitate, mai exista problema posibililor clienti. Idei de telefoane ciudate sunt peste tot, unele mai trasnite ca altele, dar nu toate au succes.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea