Stiinta & Tehnologie

Telefonul MotoJewel special pentru fete

Noul telefon al companiei americane Motorola se numeste MotoJewel si este un terminal destinat fetelor.

MotoJewel este o versiunea mai stilata a terminalul lansat la inceputul acestui an de Motorola, Pebl U9, telefon care are un review si la Acasa.ro.

Specificatii tehnice

Inafara de look, telefonul poate cam aceleasi lucruri ca si Pebl U9. Dimensiunile nu sunt tocmai aceleasi, U9-le avand 90 x 48,6 x 16,4 mm, dar pentru ca MotoJewel are o carcasa schimbata, grosimea telefonului ar putea fi mai mare.

In rest terminalul isi pastreaza cele doua ecran, cel extern OLED cu rezolutie de 128 x 160 pixeli si 65.000 de culori si cel intern de 2 inch cu 256.000 de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli, memorie interna de doar 25 MB, dar cu slot pentru card microSD, telefonul suportand un upgrade de pana la 4 GB.

Totodata MotoJewel are camera foto de 2 megapixeli, player media muzical si video, tehngologia CrystalTalk creata de Motorola, conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE, plus tastatura standard alfanumerica violeta, asemenea lui Pebl U9. Totusi, fanii mai spera ca acest model nou sa vina cu 3G.

Sassy phone

Motorola descrie telefonul ca fiind "sassy" (stilat), iar forma lui seamana foarte mult cu Pebl U9, singura diferenta dintre cele doua fiind forma care in cazul lui MotoJewel este cea a unei bijuterii.

Terminalul a fost "sculptat" pentru a avea forma unui cristal slefuit. Culoarea terminalului este neagra, denumirea oficiala fiind cea de Midnight Quartz .

MotoJewel se va lansa doar in Anglia in luna noiembrie si va fi disponibil doar in lantul de magazine Carphone Warehouse pentru o perioada limitata de timp.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea