Stiinta & Tehnologie

Telefonul Liscio de la Onyx

Da, da. Stiu, prea multe companii de telefonie mobila care apar ca ciupercile dupa ploaie. Azi facem cunostinta cu , o companie care isi are sediul in Anglia si este un subsidiar al Blue Telephony Ltd., despre care iar nu stim prea multe.

Dar acest lucru se rezolva repede... Blue Telephony este una dintre cele mai mari companii din Converged Communications Providers (Liga Furnizorilor de comunicatii convergente) din Anglia, care ofera solutii de telecomunicatii si internet.

In prim plan

Iar acum sa ne intoarcem la "oile" noastre. foto , acest lucru nu e posibil din cauza dimensiunilor lui reduse. Acest factor impiedica si posibilitatea echiparii lui cu un ecran mai generos, asa ca va trebui sa te multumesti cu ecranul euro .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea