Stiinta & Tehnologie

#ipaq #glisten #obsidian

Telefonul iPAQ Obsidian devine iPAQ Glisten

Telefonul mobil iPAQ K3 Obsidian se relanseaza sub numele de iPAQ Glisten in reteaua operatorului american de telefonie mobila, AT&T.

Din pacate, nu se stie daca noua versiune va fi disponibila si pe piata europeana.

Specificatii tehnice

Noul iPAQ Glisten este un smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si dispune de un ecran AMOLED de 2,5 inch. Versiunea initiala a telefonolui, Obsidian, dispunea de un ecran mai mic in varianta OLED. Este posibil ca rezolutia display-ului sa ramana aceeasi, QVGA de 240 x 320 pixeli.

Asemenea telefonului anterior, iPAQ Glisten are si el o camera foto . Totusi, aceasta este destul de modesta, doar 3,1 MP si nu dispune de flash sau autofocus. Este posibil ca senzorul foto sa fie capabil si de capturi video. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si tastatura fizica QWERTY completa si memoria SDRAM de 265 MB. Daca spatiul de stocare nu este destul, utilizatorul are la disponzitie un slot microSD pentru marirea memoriei.

Alte detalii

Unul din punctele forte ale telefonului este conectivitatea, astfel iPAQ Glisten dispune de receptor GPS cu functii aGPS, slot pentru mufa standard de 3,5 mm, Bluetooth 2.0 cu EDR si WI-Fi 802.11b/g.

Terminalul iPAQ Glisten va fi disponibil in Statele Unite ale Americii in saptamanile care urmeaza si va putea fi achitionat la pretul de 179,99 USD. Acest pret include si reducerea de 50 USD la incheierea unui abonament valabil pe doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea