Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #facebook # telefon facebook

Telefonul Facebook a fost amanat pentru 2013

Facebook a decis sa-si amane marea lansarea pentru anul viitor. Reteaua sociala lucreaza la un smartphone alaturi de HTC, ce ar fi urmat sa fie lansat pana la sfarsitul lui 2012.

Facebook a mai colaborat cu HTC la doua telefoane cu un buton special dedicat retelei sociale, HTC ChaCha si HTC Salsa, insa noul model se pare ca fi centrat mai mult pe serviciile Facebook.

Speculatiile initiale vizau o lansare in al treilea trimestru al acestui an, dar telefonul Facebook va fi lansat abia in vara lui 2013, potrivit PhoneArena.com.

Se pare ca motivul intarzierii tine de HTC, nu de Facebook. Compania taiwaneza planuieste sa investeasca mai mult in tehnologii pentru realizarea noului telefon Facebook, ce va rula probabil un sistem de operare bazat pe Android.

Unele zvonuri vizeaza si interesul Microsoft pentru telefonul Facebook, astfel ca nu este exclusa nici optiunea ca noul smartphone sa ruleze Windows Phone 8.


Sursa foto: Appadvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea