Stiinta & Tehnologie

#confirmat #ces 2009 #telefon mobil #android #asus eee

Telefonul Asus Eee a fost confirmat

In cadrul CES 2009 , presedintele asus a declarat ca doreste lansarea unui terminal care sa ruleze sistemul de operare Android.

In paralel circulau zvonuri ca telefonul propus de Asus, va fi dezvoltat sub brandul Eee.

Pe viitor

In viziunea lui Jonney Shih, presedintele Asus, in viitor familia poate sa urmareasca ce programe doreste pe un ecran mare in sufragerie. Totusi, nimanui nu ii este clar ce lagatura are televizorul cu un smartphone.

Jonney Shih a precizat ca telefonul Asus Eee va fi pe langa un terminal, o telecomanda universala care va putea controla toate electronicele din casa. Prin urmare, Telefonul mobil Asus Eee va avea conectivitate wireless. In acest caz, se prea poate ca Asus Eee Phone sa functioneze sub acelasi regim ca telefonul Wave a celor de iRiver , adica prin Wi-Fi.

S-a putea sa fie mai ieftin

Tot in cadrul CES, Jonney Shih a mai precizat ca telefonul mobil pe care il planifica va fi unul dedicat multimedia si ca sigur va dispune de player muzical.

Asus Eee Phone va mai avea servicii GPS, va functiona ca un PDA si va avea suport TV. Aceasta afirmatia ar putea sa denote dorinta pe care Jonney Shih o are in legatura cu acest terminal de al transforma intr-o telecomanda universala.

Pentru ca ar rula sistemul de operare Android, se prea poate ca atunci cand se va lansa, pretul telefonului sa nu fie prea piperat. Din pacate Jonney Shih nu a mentionat cand se va incepe lucrul la acest model.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea