Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #iarba #bioderadabil #ecologic #reciclare

Telefon mobil de iarba, biodegradabil

Telefonul mobil de iarba face parte din seria de terminale ecologice.

Dispozitivul mobil este biodegradabil si este doar in stadiul de concept.

Idea de placare

Creatorul acestei idei este Je-Hyun Kim, un designer independent care pastrand teoria de baza ca o persoana nu isi pastreaza terminalul mai mult de 5 ani, a proiectat un telefon mobil.

Materialele folosite pentru el sunt toate biodegradabile , mai putin ecranul, circuitele si tastatura care se recicleaza. Terminalul a fosr desemnat Natural Year Phone intr-un concurs cu specific ecologic.

Detalii tehnice

Producatorul nu a declarat nimic referitor la specificatiile tehnice ale acestui telefon. Totusi, modelul a fost conceput sa fie un slider, asta pentru ca telefonul folosit de designer este un telefon LG . Terminalul va avea ecran alb-negru pentru a consuma cat mai putin din baterie.

Totodata, e posibil ca mobilul sa prezinte numai functii de baza din aceleasi motive de economisire a bateriei. La randul ei, bateria se va incarce prin metoda "kinetica", adica scuturarea telefonului sau prin energie solara . Telefonul mobil a lui Je-Hyun Kim va incepe sa se dezintegreze dupa doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea