Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #uefa #fotbal

Telefoanele Sony Ericsson, terminalele oficiale ale UEFA Champions League

Telefoanele Sony Ericsson vor deveni terminalele oficiale ale UEFA Champions League , pana in 2012, in urma unei noi intelegeri intre partenerii Sony Corporation si UEFA.

Programul se va adresa fanilor fotbalului si va continua linia campaniilor trecute prin care Sony Ericsson a oferit pasionatilor acces la sportul preferat.

"Suntem incantati ca anuntam demarea acestui program global de marketing in jurul UEFA Champions League . Folosind aplicatia GPS de pe telefoanele XPERIA pentru a imbunatati experienta fanilor este o parte importanta a proiectului. Aceasta initiativa duce mai departe traditia altor campanii internationale de sponsorizare ", a declarat Lennard Hoornik, Corporate Vice President si Head of Global Marketing, Sony Ericsson.

Scopul programului este sa ofere utilizatorilor cea mai buna experienta a fotbalului pe telefonul mobil si acces la meciurile din campionat, indiferent daca se afla pe stadion sau la o terasa cu prietenii, atata timp cat au telefonul Sony Ericsson la ei.

Aplicatia GPS, care se regaseste pe smartphone-urile Sony Ericsson, dar si o aplicatie noua, dezvoltata in parteneriat cu UEFA.com, le permit utilizatorilor sa se bucure de campionatul de fotbal oriunde se afla. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea