Stiinta & Tehnologie

#tata nano #masini # masina ieftina

Tata Nano ajunge si in Romania?

Tata Motors a anuntat ca cea mai ieftina masina din lume – Tata Nano – va avea si o versiune europeana ce va fi pusa in vanzare dupa 2011. Inca nu se stie daca ea va ajunge cu siguranta si in Romania, insa potrivit editiei indiene “The Telegraph”, tara noastra si-a manifestat interesul pentru acest model, alaturi de tari ca Turcia si Brazilia, pe langa Thailanda, Bangladesh , Sri Lanka si Taiwan , unde masina va ajunge in curand.

Tata Nano de Europa va suporta insa modificari impotante, atat in ceea ce priveste dimensiunile, care vor fi marite, cat si sistemele de siguranta, ea urmand a fi echipata cu ABS, ESP si airbaguri. Motorul va fi un Euro 5 , iar nivelul de emisii de CO2 va indica sub 100 g/km. Compania indiana se pare ca ar pregati si un Tata Indica, complet electric, ca va functiona pe baza de baterii pe litiu, cu o autonomie de circa 200 km.


Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea