Stiinta & Tehnologie

#tata nano #tata motors 2014 #cea mai ieftina masina #pret tata nano

Tata Nano 2014, pret de pornire sub 2.000 de euro

Tata Motors a dezvaluit noul Nano, un model imbunatatit care promite sa fie mai atragator ca niciodata. Modest revizuit, noul Tata Nano se distinge prin accentele cromate si noua bara spate cu insertii sportive.

Clientul poate alege dintre patru pachete de personalizare care adauga modificari precum: acoperis contrastant, desene grafice pe laterale, jante unice si un pachet aerodinamic.



Schimbarile la interior includ o noua consola centrala, un torpedou dublu, tapiterie imbunatatita si suprafete "luxoase" in culoarea bej. Printre noile optiuni gasim: inchiderea centralizata, sistem audio AmphiStream cu patru difuzoare, Bluetooth, USB si conectivitate AUX.



Sub capota, sunt disponibile doua variante de motorizare. Benzinarul de 624cc dezvolta 38 de CP si un cuplu de 51 Nm, in timp ce acelasi motor care poate functiona cu bi-combustibil scoate 33 CP si un cuplu de 45 Nm.

Tata Nano in versiunea 2014 va fi pus la vanzare luna viitoare, iar pretul de pornire va fi de 1.905 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea