Stiinta & Tehnologie

#t-mobile #tap #berry #midnight blue

T-Mobile Tap, telefon entry-level cu ecran tactil

Operatorul de telefonie mobila T-Mobile anunta lansarea unui nou terminal propriu denumit Tap .

Modelul va fi un dispozitiv ieftin si se va lansa doar in tarile in care T-Mobile opereaza.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil este un candybar care masoara 106,7 x 55,9 x 12,7 mm, cantareste in jur de 100 de grame si vine echipat cu un ecran sensibil la atingere care afiseaza pana la 65.000 de culori si are rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Camera foto din dotarea modelului este modesta de doar 2 MP si nu are flash sau autofocus. Ca multe alte telefoane si acesta are suport pentru mesagerie SMS , MMS, e-mail si instantanee.

Detaliile tehnice ale acestui telefon il fac ca se incadreze in categoria de terminale entry-level, car care sunt dotate cu 3G. Pe langa 3G cu HSDPA, T-Mobile Tap mai dispune de standardele Bleutooth si USB, plus GPRS si EDGE. Alte detalii

Terminalul mai poate delecta utilizatorul cu un player muzical si video, dar cu suport pentru un numar restrans de formate. Modelul mai vine echipat cu receptor GPS si functiia aGPS.

T-Mobile Tap va fi disponibil din doua variate de culori, roz (Berry) si albastru inchis ( Midnight Blue ) la pretul de 79,99 USD. Telefonul va fi distribuit numai impreuna cu un abonament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea