Stiinta & Tehnologie

#qwerty #slide #mytouch 3g #t-mobile

T-Mobile myTouch 3G Slide a fost anuntat oficial

Versiunea "slide" a telefonului mobil T-Mobile myTouch 3G a fost anuntata oficial de catre operatorul de telefonie mobila american.

Noul smartphone se va lansa pe piata americana incepand cu luna iunie 2010 si asemenea versiunii originale, va fi disponibil in trei variante de culori, alb, rosu si negru .

Specificatii tehnice

Primul telefon, T-Mobile myTouch 3G, a fost urmasul lui T-Mobile Google G1, care s-a lansat in toamna anului 2008. Spre deosebire de primul model, terminalul myTouch 3G a fost mult mai compact, dar acest lucru a sacrificat tastatura completa QWERTY fizica. Astfel, varianta Slide a readus acest detaliu in atentia fanilor. Noul telefon masoara in jur de 113 x 56 x 15 mm, cantareste 120 g si are un ecran mai mare de 3,4 inch, in loc de 3,2 inch, cu rezolutie 320 x 480 px si suport pentru 65.000 de culori. myTouch 3G Slide dispune de serviciile Google preinstalate, adica Maps (satelit, trafic si vizualizare strazi inclus), G-mail, YouTube, Calendar si Google Talk. Totodata, camera foto din dotare este de 5 MP cu autofocus, fara flash sau capabilitati de captare video.

Bateria noului telefon rezista pana la sase ore de convorbiri si pana la 600 de ore in modul stand-by. Telefonul are tastatura QWERTY completa fizica, memorie ce poate fi extinsa pana la 16 GB si vine la pachet cu un card microSDHC de 8 GB.

Alte detalii

Conectivitatea lui myTouch 3G Slide este ridicata, iar daca primul model nu dispunea de Bluetooth, noul terminal are aceasta problema rezolvata. Telefonul suporta GPRS si EGDE ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g si Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB/miniUSB.

Noul T-Mobile myTouch 3G Slide ruleaza sistemul de operare Android 2.1 si se va distribui in Statele Unite ale Americii la abonament (T-Mobile) de doi ani. In prezent nu se stie cand modelul va fi disponibil si in Europa. Versiunea myTouch 3G a mai fost lansat in varianta Fender.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea