Stiinta & Tehnologie

#masini suv hot 2008

SUV-urile pentru 2008

Vanzarile clasei Sport Utility Vehicles(SUV) ne arata faptul ca popularitatea acestor modele este intr-o usoara scadere din cauza perceptiei asupra consumului de combustibil si a protectiei mediului. Insa producatorii au replicat cu noi modele “verzi” pentru a mentine a mentine nivelul ridicat al vanzarilor.

Statisticile ne arata ca SUV-urile raman inca printre cele mai bine vandute modele, cu un procentaj de 26.5% din totalul masinilor noi vandute in anul 2007, inregistrand o crestere cu 2.5% fata de anul 2006.

Pretul din ce in ce mai ridicat al combustibilului cat si noile tentinde influenteaza opiniile noilor cumparatori si modele care candva erau foarte cautate au intrat in anonimat.

Majoritatea cumparatorilor isi indreapta atentia catre o subcategorie a SUV-urilor, denumita Crossover Utility Vehicles(CUV). CUV-urile sunt contruite prin imbinarea caracteristicilor -urilor si a clasei wagon. Astfel in 2007 vanzarea CUV-urilor a reprezentat 49% din totalul vanzarilor din categoria SUV, cu 7.5% mai mare decat in 2006.

Incercam sa va prezentam o lista a celor mai hot SUV-uri pentru anul 2008:

Bmw X6

Bmw X6Cu toate ca SUV-urile au tendinta sa devina din ce in ce mai mari de la an la an, acest model X6 este cel mai mic model SUV din istoria Bmw.

 

 

 

 

Buick Enclave

Buick EnclaveEste modelul care incearca resuscitarea marcii Buick si poate fi privit mai mult ca o alternativa pentru minivan .

 

 

 

 

 

Hummer H3 Alpha

Hummer H3 AlphaMicutul familiei Hummer primeste un motor mai mare pentru a oferi mai multi CP pentru 2008.

 

 

 

 

Infiniti EX35

Infiniti EX35Noul model al celor de la Infiniti deschide drumul noului trend al SUV-urilor sportive.

 

 

 

 

 

Land Rover LR2

Land Rover LR2Modelul LR2 este cel mai mic din gama Land Rover ceea ce il face cel mai accesibil din puct de vedere al pretului.

 

 

 

 

Nissan Murano

Nissan MuranoNoul CUV al celor de la Nissan devine si mai interesant in urma redesenarii pentru anul 2008.

 

 

 

 

Porsche Cayenne

Porsche CayennePorsche a facut si mai interesanta modelul Cayenne prin utilizarea de noi motorizari mai puternice si redesenarea anumitor parti ale caroseriei.

 

 

 

 

Subaru Tribeca

Subaru TribecaA fost complet redesenat pentru anul 2008 pentru a raspunde plangerilor legate de vechia varianta a modelului ce avea un look neconventional .

 

 

 

 

Toyota Land Cruiser

Toyota Land CruiserIsi pastreaza renumele de off-road reusit chiar si in urma modificarilor suferite.

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Autor: Alex Oancea 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea