Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #global crisis #supreme ruler 2020

Supreme Ruler 2020: Global Crisis pentru mobile

Jocul pentru telefoanele mobile supreme ruler 2020 nu este la prima lansare.

Global Crisis este a treia parte a unui titlu care s-a lansat in vara lui 2008.

Strategie militara

Supreme Ruler 2020 : Global Crisis nu se adreseaza oricui, ci celor care le place sa gandeasca strategii de lupta. Dar din spusele producatorilor, titlul nu este un simplu joc RTS/Wargame pentru ca hartile contin o variatate de regiuni de toate marimile, iar numarul de trupele pe care o tara le detine este nelimitat.

"Cei care au lucrat la Global Crisi au trebuit sa gandeasca un nou stil de joc in care utilizatorul sa poata sa controleze mult mai usor si mult mai bine propriile trupe. Cea mai mare cerere din partea jucatorilor a fost formarea unui fel de regiment sau a unei unitati de divizii", a declarat Daxon Flynn, designer de joc la BattleGoat Studios.

Cu ce vine nou Global Crisis

In afara de controlul imbunatatit asupra trupelor, jucatorii  pot acum sa controleze mai multe trupe din mai multe regiuni. Totodata, trupele din joc pot fi denumite dupa placul fiecarui utilizator. Totodata, producatorii au lasat loc pentru imbunatatiri si nu au schimbat nimic din stilul pe care jocul initial il dadea.

"Fanii mai doreau ca sa aiba posibilitatea sa isi numeasca trupele pentru a le putea controla mai usor si fix asta am facut. Grupurile de lupta sunt urmatorul pas pe care il vom face pentru acest joc", a mai spus Daxon Flynn.

Supreme Ruler 2020: Global Crisis se va lansa la sfarsitul acestui an si va putea fi descarcat de pe internet prin intermediul site-ului GamersGate. Pentru a putea juca versiunea Global Crisis, utilizatorul are nevoie de tot jocul Supreme Ruler 2020.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea